Studentblogg

Billige Brannbilletter!

Har du lyst å få oppleve en helt spesiell stemning? Et engasjement og støynivå du sjelden har sett og hørt før?

Da er en fotballkamp på Brann Stadion noe for deg! Se for eksempel på dette opptaket jeg tok i fjor når Erik Huseklepp scoret på frispark mot Molde.

Kvarteret sine hjemmesider står det: “Det Akademiske Kvarter har inngått et samarbeid med Brann om salg av billetter til studentene i Bergen og omegn. Samarbeidet med Brann skal sikre studentene tilgang til rimelige billetter på Stadion. Studentene i Bergen vil få tilbud om å kjøpe billetter til Brann sine hjemmekamper til 150 kr, mot fremvisning av gyldig studentbevis.”

En gledelig nyhet for alle fotballinteresserte!

I tillegg har de inngått et samarbeid med Skyss, slik at du kan kjøpe Bybanebillett samtidig som du kjøper kampbillett, les mer om det her.